Terug naar overzicht
 

Valmont l'Elixir des Glaciers votre Visage 50ml

Uw antiverouderings gezichtscrème om alle eigenschappen te behouden, wordt L'Elixer de Glaciers votre Visage 's morgens en 's avonds ruimschoots aangebracht en moet in de twee à drie maanden na aankoop gebruikt worden. In de loop van de dagen onthult deze goddelijke verzorging met een fijne, sensuele en op luxueuze wijze romige textuur een frissere teint, een gladdere huid die steviger en veerkrachtiger is, en die gewoon prachtig jong en fit is. Voor iedereen die opzoek is naar een uitzonderlijk effectieve, universeel antiverouderingsproduct en een luxueus moment van welbehagen.

Producteigenschappen:

Doel: Anti-veroudering, Beschermen, Egaliseren, Herstellen, Hydrateren, Verzorgen, Voeden, Stimuleren
Lijn: Elixir des Glaciers
Soort: Creme
Huidconditie: 30+ huid, 40+ huid, 50+ huid
Verpakking: Pot
Inhoud: 50ml
Gebruik in de morgen als dagcrème en in de avond als nachtcrème. Met lichte strijkbewegingen aanbrengen op het gehele gezicht en de hals. Verbruik het product binnen 2 tot 3 maanden na aankoop om de volle versheid van het product te benutten.
- Gletsjerwater; Stimuleert celveranderingen, geeft het celmetabolisme energie en stimuleert het natuurlijk afweersysteem.
- HP DNA; Helpt te beschermen tegen UV straling, heeft een intensief hydraterende werking, antioxiderende werking en sterke celvernieuwende eigenschappen. De concentratie HP DNA in L'Elixir des Glaciers is 5x geconcentreerder dan in andere Valmontproducten.
- RNA; Geeft de HP DNA weer kracht en vult haar eigenschappen aan door het behouden en stimuleren van de essentiële functies.
- Essentiële extracten van Rode Zonnehoed; Helpt de huid te beschermen tegen beschadigingen door vrije radicalen. Helpt celvernieuwing en het immuunsysteem te stimuleren.
- Essentiële extracten van Duindoorn; Neutraliseert het schadelijke effect van vrije radicalen. Heeft een positieve invloed op oppervlakte microcirculatie. Stimuleert de afbraak van oppervlakte dode cellen.
- Essentiële extracten van Muskaatroos; Versterkt de lipidebarrière en het beschermingssysteem. Gaat uitdroging tegen. Stimuleert het samengaan van celmetabolisme.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Deel uw ervaring met anderen.

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
Uw review: *
Beoordeling:   Slecht   Goed

Vul de cijfers in zoals in de afbeelding:

Code onleesbaar?
De code dient exact te worden ingevoerd zoals in de afbeelding!

Beschikbaarheid


Ruim op voorraad.

Vóór 22:00u besteld, morgen in huis.*
Aantal
€ 610,00
Stel een vraag

Klanten kochten ook