Terug naar overzicht
 

Valmont Time Master Intensive Program 14x3ml

Een intensieve antirimpelkuur welke bestaat uit 26% actieve ingrediŽnten, dit is het hoogste percentage dat Valmont gebruikt in hun producten. Het is een combinatie van alle kuren uit de vier verschillende rituelen van Valmont. Strijkt lijntjes en rimpeltjes glad, de gezichtscontouren en volume worden opnieuw vormgegeven en opgevuld. De huidtextuur wordt verfijnd, donkere schaduwen worden verminderd en u krijgt een glanzende huidskleur. De rimpeldiepte neemt met 30% af.

Producteigenschappen:

Doel: Anti-veroudering, Beschermen, Dagverzorging, Egaliseren, Herstellen, Hydrateren, Nachtverzorging, Verzorgen, Voeden, Stimuleren
Lijn: Skin Care
Soort: Creme, Serum
Huidconditie: 30+ huid, 40+ huid, 50+ huid, Droge huid, Gepigmenteerde huid, Gevoelige huid, Problematische huid, Vette/Gecombineerde huid, Vochtarme huid
Verpakking: Flacon/Fles, Overige, Pomp
Inhoud: 14x3ml
In de verpakking zitten 14 flacons van elk 3ml. Voor 2 dagen gebruikt u 1 flacon. 2x in de ochtend en 2x in de avond, dus totaal 4 toepassingen met 1 flacon. Gebruik dit 28 dagen lang. Breng het aan rondom de ogen, de hals en het gezicht vůůr de dagcrŤme. U mag deze kuur elke 3 tot 6 maanden herhalen. De formule van deze kuur bestaat voor 26% uit actieve ingrediŽnten. Dit is het hoogste percentage dat Valmont gebruikt in hun producten. Het is een combinatie van alle kuren uit de vier verschillende rituelen van Valmont.
- Hyaluronzuur complex van een hoog en een laag moleculair gewicht: Het hoog moleculair gewicht zorgt voor een liftende en hydraterende werking op de oppervlakte van de huid. Het laag moleculair gewicht zorgt voor een diepe hydratatie. Het houdt het vocht vast in de cellen en vult de huid op.
- DNA liposoom: Zorgt voor een snelle en diepe penetratie van het DNA. Het heeft sterke hydraterende en regenererende eigenschappen. Werkt 300 sneller dan het gewone 3-voudig DNA. 10x sneller dan het normale RNA.
- RNA Liposoom: Versterkt de werking van DNA Liposoom en geeft vocht af in diepere huidlagen. De vetzuren verbeteren het intercellulaire cement (voeding) en houdt de ideale vochtbalans vast.
- Elastine vernieuwer: Is afkomstig uit Dille. Het versterkt de synthese van het LOXL, voor het vernieuwen van de elastine vezels en het verbeteren van de huidelasticiteit.
- Cocktail van anti-rimpel peptiden: Bestaan uit een tri- en een tetra peptide voor de aanpak van de rimpels met een gelijksoortige werking als retinolzuur en het verbeteren en vermeerderen van de collageen synthese en glycoproteÔnen. Alle ingrediŽnten tezamen zorgen voor een egale huid en een ongelooflijke glans.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Deel uw ervaring met anderen.

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
Uw review: *
Beoordeling:   Slecht   Goed

Vul de cijfers in zoals in de afbeelding:

Code onleesbaar?
De code dient exact te worden ingevoerd zoals in de afbeelding!

Beschikbaarheid


1 op voorraad.

Vóór 22:00u besteld, morgen in huis.*
Aantal
€ 1.110,00
Stel een vraag

Klanten kochten ook