Terug naar overzicht
 

Valmont l'Elixir des Glaciers Teint Précieux Ivory in Shanghaï 30ml

Liftende foundation Ivory in Shanghaï. Deze liftende foundation combineert de kostbare ingrediënten uit de lijn l'Elixir des Glaciers en de juiste hoeveelheid pigmenten voor, een perfecte teint. Steeds meer visagisten hameren op het belang van een onberispelijke, egale teint als basis van een mooie make-up en steeds meer vrouwen zijn op zoek naar de ultieme foundation. De kostbare werkstoffen, aangevuld met een uitgekiende dosis pigmenten en poeders die zachtheid geven en zorgen voor een poederachtige, matte finish en een perfecte dekking. Het drievoudige DNA zorgt bovendien voor een unieke, crèmerige textuur die het aanbrengen makkelijk maakt en de kleur optimaal verspreidt.

Let op: Eventuele afwijkingen in de kleurstellingen door instellingen van uw monitor kan de kleur afwijken van de werkelijke kleur.

Producteigenschappen:

Doel: Anti-veroudering, Beschermen, Dagverzorging, Egaliseren, Herstellen, Hydrateren, Verzorgen
Lijn: Elixir des Glaciers
Soort: Creme
Huidconditie: 30+ huid, 40+ huid, 50+ huid, Acne huid, Gepigmenteerde huid, Gevoelige huid, Vette/Gecombineerde huid
Verpakking: Flacon/Fles, Pomp
Inhoud: 30ml
Elke ochtend. Breng een kleine hoeveelheid Teint Précieux in het midden van het voorhoofd aan en strijk het dan met gladmakende bewegingen uit naar de haargrens en de slapen. Herhaal deze handeling om de foundation
aan te brengen op de wangen, de neus en de kin, gebruik hierbij opwaartse bewegingen. Strijk op dezelfde manier de foundation glad op het gezichtsovaal en de hals voor een perfecte afwerking zonder scheidingslijn.
Om een optimale houdbaarheid van de foundation te garanderen is het raadzaam deze binnen 3 maanden na opening te gebruiken.
- Drievoudig DNA en RNA; helpt de vitale functies van de huid te behouden en te stimuleren. DNA geeft een unieke textuur aan de foundation voor een ideale verspreiding van de kleur zodat die de gehele dag perfect blijft.
- Echinacea extract; regenereert, herstructureert, herbalanceert.
- Duindoorn extract; rijk aan Vitamine A, B1, B2, C en D en aan anti-oxidanten (flavonoïde, fenolen, tocoferol en terpenen). Verwijdert cellen van de oppervlakte dankzij zijn zuren en zorgt ervoor dat producten die erna worden aangebracht effectiever werken.
- Pigmenten en poeders; geven zachtheid voor een poederachtige, matte finish en een optimale dekking.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Deel uw ervaring met anderen.

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
Uw review: *
Beoordeling:   Slecht   Goed

Vul de cijfers in zoals in de afbeelding:

Code onleesbaar?
De code dient exact te worden ingevoerd zoals in de afbeelding!

Beschikbaarheid


Ruim op voorraad.

Vóór 22:00u besteld, morgen in huis.*
Aantal
€ 191,00
Stel een vraag

Klanten kochten ook