Terug naar overzicht
 

Valmont Eye Regenerating Mask 5 sheets

Dit masker is afgeleid van het collageenmasker, en het bevat dan ook dezelfde kwaliteiten. Het werd bovendien verrijkt met werkzame bestanddelen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van de oogomtrek. De drainerende werkstoffen doen wallen en blauwe kringen wegtrekken en zorgen voor een frisse oogopslag. Bij een nauwgezet gebruikt zal dit opkikkertje voor de ogen de oogomtrek onmiddelijk ontspannen. Een regelmatige toepassing verbetert de huidtextuur zienderogen. Rimpels en kraaienpootjes worden uitgevlakt, de weefsels worden opnieuw stevig en veerkrachtig. Oftalmologisch getest.

Producteigenschappen:

Doel: Anti-veroudering, Egaliseren, Herstellen, Hydrateren, Verzorgen, Voeden
Lijn: Skin Care
Soort: Masker
Huidconditie: 30+ huid, 40+ huid, 50+ huid, Droge huid, Gevoelige huid, Vochtarme huid
Verpakking: Flacon/Fles, Overige, Pipet
Inhoud: 5 sheets
Bevochtig het collageenmasker met 4 ml Precursor Complex door gebruik te maken van het pipet. Plaats de zachte kant van het collageenmasker op de grens van het onderooglid. Werk vanuit de binnenhoek van het ooglid naar buiten toe. Verwijder zorgvuldig alle luchtbellen door met uw vinger of een gladde spatel naar buiten te strijken. Tenminste 20 minuten laten inwerken. Na het verwijderen van het masker enkele druppels uit de Post-Collageen-ampul op het behandelde gebied aanbrengen. Breng vervolgens de oogcrŤme contour aan.
Eye regerating mask zo vaak gebruiken als nodig is.
- Zuiver en oorspronkelijk collageen; Ondersteunt en stimuleert de essentiŽle huidfuncties.
- CaffeÔne, lijsterbes, arnica en groene thee; Stimuleren door hun afvoerende en vochtafdrijvende werking de microbloedsomloop en bevorderen de afname van wallen en kringen.
- Gehydroliseerde Muchopolysaccharides; Vochtregulerende stof met een positieve werking op de elasticiteit en veerkracht van de weefsels.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Deel uw ervaring met anderen.

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
Uw review: *
Beoordeling:   Slecht   Goed

Vul de cijfers in zoals in de afbeelding:

Code onleesbaar?
De code dient exact te worden ingevoerd zoals in de afbeelding!

Beschikbaarheid


1 op voorraad.

Vóór 22:00u besteld, morgen in huis.*
Aantal
€ 280,00
Stel een vraag

Klanten kochten ook