Terug naar overzicht
 

Valmont Body Nurturing Cream 200ml

Deze balsem bestrijdt een oncomfortabel gevoel en in het bijzonder de ongemakken die het gevolg zijn van blootstelling aan de zon terwijl tegelijk het huidverouderingsproces vertraagd wordt. De zachte balsem voedt, hydrateert en versterkt de huid onmiddelijk en maakt de bruine kleur nog mooier.

Body Nurturing Cream is meer dan alleen een after-sun formule, deze balsem verzacht net zo veel als dat het de huid herstelt en strijdt tegen alle vormen van een oncomfortabel gevoel, vooral die met betrekking tot blootstelling aan de zon, terwijl de zichtbare tekenen van veroudering worden uitgesteld. Body Nurturing Cream is tevens een ideale vervanger voor gebruikers van Vital Body Emulsion.

Voor de huid van het lichaam dat is aangevallen of geÔriteerd door de zon of extreme weersomstandigheden. Het ideale daglijkse huidverzorgingsproduct voor de vochtarme en droge huid, voor na het douchen of activiteiten.

Producteigenschappen:

Doel: Anti-veroudering, Herstellen, Hydrateren, Verzorgen, Voeden
Lijn: Valmont
Soort: Creme
Huidconditie: 30+ huid, 40+ huid, Droge huid, Gevoelige huid, Problematische huid, Vette/Gecombineerde huid, Vochtarme huid
Verpakking: Pot
Inhoud: 200ml
Aanbrengen over het hele lichaam of wanneer de huid blootgesteld is geweest aan milieu aanvallen.
- 3-voudig DNA: Natuurlijke fotobeschermer, hydrateert en regenereert de huid.
- RNA Liposoom: RNA werkt als een bio-activator en versterkt de cellulaire functies.
- Silicium D≤ Complex: Compenseert de leeftijds gerelateerde silicium tekorten, behoud de elasticiteit van de huidproteÔne en voorkomt de verschijning van zichtbare tekenen van veroudering (anti-glycatie).
- Carnosine Derivaat (synthetische pseudo-peptide): Krachtige reparateur van cellen die beschadigd zijn door vrije radicalen en UVA en UVB stralen. De impact van de aanval is korter en de oxidatieve stress is sneller verholpen.
Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.

Deel uw ervaring met anderen.

Uw naam: *
Uw E-mailadres: *
Uw review: *
Beoordeling:   Slecht   Goed

Vul de cijfers in zoals in de afbeelding:

Code onleesbaar?
De code dient exact te worden ingevoerd zoals in de afbeelding!

Beschikbaarheid


Ruim op voorraad.

Op werkdagen voor 22:00u besteld, morgen in huis.
Aantal
€ 139,00
Adviesprijs € 200,00
Stel een vraag

Klanten kochten ook