Sun Cellular Solution

Blootstelling aan de zon, of dit nu incidenteel of regelmatig is, beschadigt de huid in de diepte en versnelt het optreden van huidverouderingsverschijnselen. Ondanks een bescherming door middel van kleding of passende huidcosmetica bereiken de ultravioletstralen de huid en tasten op lange termijn haar schoonheid, jeugdigheid en structuur aan. De recentste onderzoeken tonen aan dat UVA-stralen de huidverouderering nog meer versnellen dan UVB-stralen. De UVA-stralen die de lederhuid bereiken, beschadigen de collageen- en elastinevezels die de stevigheid en de elasticiteit van de huid garanderen. Beschadigingen van deze vezels kunnen niet meer helemaal herstellen. De lederhuid verliest dus zijn eigenschappen en de huid ziet er verouderd uit. Rimpels worden talrijker en dieper, de trekken vervagen.

Om de huid bovenop de onmisbare bescherming een middel te bieden waarmee ze zelfs in het zonlicht opknapt en herstelt, innoveert Valmont nu met Sun Cellular Solution. Dankzij drie producten die verfijning en doeltreffendheid combineren, wordt de huid beschermd, geregenereerd en hersteld, tijdens en na blootstelling aan de zon.
 De combinatie van de Sun Cellular Solution-producten en het advies van Valmont* om zich in alle veiligheid bloot te stellen, biedt een passen antwoord op het fenomeen van versnelde huidveroudering dankzij de synergie van de drie ultrakrachtige actieve werkstoffen.

Beschermen: De anti-UVB-filters voorkomen verbranding en kanker. De anti-UVA-filters bestrijden vroegtijdige huidveroudering.

Regenereren: Drievoudig DNA en RNA verpakt in liposomen helpen de huid bij haar regeneratie en helpen zo de zichtbare tekenen van de huidveroudering te bestrijden.

Herstellen: De Recentste innovatie van het merk Valmont, het Silicium D2-complex, dat gevormd wordt door een combinatie van twee siliciumderivaten, laat de lederhuid toe zich te herstellen en te herstructureren in de diepte. De activiteit van dit complex vertienvoudigt onder invloed van UV en warmte. Mettertijd en naarmate de blootstelling toenemen, doet de toename van het collageen de huid er dichter en steviger uitzien.

Het advies van Valmont om zich in alle veiligheid bloot te stellen aan de zon:

  • Kies de beschermingsfactor die past bij uw teint en bij de intensiteit van de zonnestralen.
  • Breng een royale hoeveelheid van het product aan, voor en tijdens de blootstelling.
  • Herhaal het gebruik zo vaak mogelijk, voor in geval van transpiratie, baden en uitdroging.
  • De aanbevolen hoeveelheid verminderen, verkleint in belangrijke mate het niveau van de bescherming.
  • Vermijd elke blootstelling tijdens de uren van intensief zonlicht, tussen 12 en 16 uur.
  • Vermijd langdurige blootstelling, zelfs bij het gebruik van zonbescherming.
  • In extreme omstandigheden niet aarzelen uw huid extra te beschermen met kleding.
  • Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht.
 


De producten:

     
RESTORING CREAM REGENERATING EMULSION BODY NURTURING CREAM
Herstructurerende cellulaire
crème SPF 30 PA +++
Regenererende cellulaire melk
SPF 30 PA +++
Behaagelijke hydraterende
balsem
Deze herstructurerende crème is verrijkt met anti-UVB bescherming SPF 30 om het gezicht en de gevoelige lichaamsdelen (schouders, handen, décolleté) te beschermen die bijdraagt in de strijd tegen huidveroudering. De rijke en zachte textuur is heel gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in zonder een vettige of kleverige film achter te laten. Het resultaat is een satijnachtige huid die volledig beschermd en duurzaam en comfortabel gehydrateerd is. Deze zachte melk voor het gezicht en lichaam is het ideale product voor de bruine huid vanaf de allereerste blootstelling en voor de lichte huid die al aan zonlicht blootgesteld werd. Deze zijdeachtige melk anti-UVB bescherming SPF 15 en anti-UVA bescherming laat u toe een bruine kleur te krijgen in alle veiligheid. REGENERATING EMULSION SPF 15 dringt gemakkelijk en snel in zonder een vettige film achte te laten; de huid wordt soepel en het huidoppervlak krijgt een uiterst fijne beschermende sluier. Deze balsem bestrijdt een oncomfortabel gevoel en in het bijzonder de ongemakken die het gevolg zijn van blootstelling aan de zon terwijl tegelijk het huidverouderingsproces vertraagd wordt. De zachte balsem voedt, hydrateert en versterkt de huid onmiddelijk en maakt de bruine kleur nog mooier.

Body Nurturing Cream is meer dan alleen een after-sun formule, deze balsem verzacht net zo veel als dat het de huid herstelt en strijdt tegen alle vormen van een oncomfortabel gevoel, vooral die met betrekking tot blootstelling aan de zon, terwijl de zichtbare tekenen van veroudering worden uitgesteld. Body Nurturing Cream is tevens een ideale vervanger voor gebruikers van Vital Body Emulsion.