Nieuw! l'Elixer des Glaciers Teint Precieux

DE PERFECTE TEINT
De perfecte teint...daar draait het om dit najaar. Met een goed gevoel voor timing introduceert Valmont l’Elixir des Glaciers Teint Précieux. Dit liftende foundation combineert de kostbare ingrediënten uit de lijn l’Elixir des Glaciers en de juiste hoeveelheid pigmenten voor.... inderdaad, een perfecte teint.
Steeds meer visagisten hameren op het belang van een
onberispelijke, egale teint als basis van een mooie make-up en steeds meer vrouwen zijn op zoek naar de ultieme foundation. Valmont sluit met de introductie van de cellulaire Elixir des Glaciers Teint Précieux aan bij de behoefte van vrouwen aan een perfecte teint en een goed verzorgde, stevige huid.

KOSTBAAR
Even terug in de tijd: in 2001 lanceerde Valmont een
luxueuze crème met kostbare ingrediënten: twintig procent Gletsjerwater, een DNA- en RNA-concentratie die vijf keer hoger is dan in de andere Valmont-producten en een optimale combinatie van essentiële plantenextracten. Deze zijn gericht op het regenereren en herstructureren van de huid. Om de formule zuiver en vers te houden, wordt elke pot op bestelling gemaakt. Deze crème l’Elixir des Glaciers ligt aan de basis van de nieuwe foundation l’Elixir des Glaciers Teint Précieux. Dezelfde kostbare werkstoffen, aangevuld met een uitgekiende dosis pigmenten en poeders die zachtheid geven en zorgen voor een poederachtige, matte finish en een perfecte dekking. Het drievoudige DNA zorgt bovendien voor een unieke, crèmerige textuur die het aanbrengen makkelijk maakt en de kleur optimaal verspreidt.

De foundation wordt niet op aanvraag vervaardigd maar dient na openen wel binnen drie maanden te worden opgebruikt.

ZUIVER
l’Elixir de Glaciers Teint Précieux is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar een liftende foundation met een zuiver, mat en dekkend resultaat. Teint Précieux wordt aangebracht over de verzorging en is in hoge mate beschermend. De pompflacon bevat 30 ml en er zijn vier tinten:

Ivory in Shanghaï
Rosy Beige in New York
Sandy Beige in Paris
Amber beige in Florence